Szállítási és átvételi információk

Információk

Közlemény!

 

az Olaszbor.hu csapata is elkötelezett a mindannyiunk előtt ismert járványhelyzetben a fogyasztók és családtagjaik egészsége, a betegség terjedésének megakadályozása, lassítása mellett. Ezen elkötelezettségünk jegyében az alábbiakról tájékoztatjuk kedves fogyasztóinkat:

Az árusított borokból rendelkezésünkre álló készlet 2019. novembere előtt, tehát GARANTÁLTAN a koronavírus (COVID-19) olaszországi megjelenése előtt került raktárunkba beszállításra. A járványveszély megszűnéséig felfüggesztettünk minden olaszországi beszerzést, személyes találkozókat az olasz partnereinkkel, így a megrendeléseket a készlet erejéig tudjuk kiszolgálni, az átmeneti készlethiányból adódó kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.

A kiszállításra kerülő borokkal kapcsolatba kerülőmunkatársaink a fokozott higiéniás előírásoknak mindenben megfelelően járnak el. Munkatársaink a termékek átadása során nem érintkeznek, a munkafolyamatokat leegyszerűsítettük. Az egyes munkafolyamatok között a termékeket 3 napos karanténban tartjuk, megelőzendő a szabad felületeken való átadást. A fentiek miatt a kiszállítási, átadási határidők növekedtek, így a rendelés leadásától számított 8-10 nap alatt tudjuk a megrendeléseket teljesíteni.

 

Kérjük, hogy minden kedves megrendelőnk lehetőleg kerülje a készpénzes fizetést. Amennyiben készpénzes fizetés választott, kollégánk telefonon keresni fogja Önt, hogy más fizetési mód esetleges alkalmazását egyeztessék. A borok személyes átadását védőeszköz (gumikesztyű és szájmaszk) alkalmazásával végezzük. A személyes átadás előre egyeztetett időpontban délelőtt 9-12 óra között történik kizárólag az 1055 Budapest, Markó utca 7. II. em. 2. sz. alatti irodánkban. A házhozszállítást végző partnerünk a Gls járványügyi intézkedéseiről részletesen az alábbi linken olvashat:

https://gls-group.eu/HU/hu/hirek/korona-virus-intezkedesek .

 

Egyre növekvő aggodalommal nézzük az olaszországi és a hazai járványügyi helyzetet, aggódunk olasz és magyar partnereinkért (családi és nagyüzemi borászatok munkatársaiért, olasz és magyar raktározó partnereink, a szállításban részt vevő partnereinkért), akik a hosszú évek alatt barátainkká váltak, és családtagjaikért. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatér minden a régi kerékvágásba!

 

Minden rendben lesz! Andrá tutto bene!

 

Üdvözlettel: Olaszbor.hu csapata

 

 

A webáruházban, vagy a 06 70 281 4158 -as telefonszámokon rendelheti meg a cégünk által forgalmazott borokat.
Az e-mailen érkező megrendelést, munkatársunk telefonon visszaigazolja.

Kiszállítás:
A megrendelt termékek utánvétes házhoz szállítása 4-5 munkanapon belül történik.
Termékeinket a GLS Futárszolgálat juttatja el Önhöz munkanapokon 8 és 17 óra között.

A kiszállítás díjszabása:
1 - 5 palack bor rendelése esetén: bruttó 2 000 Ft
6 palack bor vagy több rendelése esetén: ingyenes


A kiszállítási költségek Magyarország és Szlovákia egész területére vonatkoztatva érvényesek.Fizetés:
Az Olaszbor webáruházban utánvéttel fizethetnek kedves megrendelőink.

Személyes átvétel:
Amennyiben a megrendelt termékeket személyesen szeretné átvenni, erre is van lehetőség, az alábbi címen:

1055 Budapest, Budapest Markó u. 7. - átvétel egyeztetett időpontban
A megrendelt borok a megrendeléstől számított 3 munkanapot követően átvehetők: hétfőtől-csütörtökig 9-17:30 óráig, pénteken 9-14:00 óráig, kivéve ünnepnapokon.


Adatvédelem:
Az Ön által - mind a megrendelés, mind a telefonos megbeszélés során - megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat legfeljebb belső statisztikák készítéséhez használjuk fel, harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki.


A webáruházat üzemelteti:
Why not Wine Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,
2151 Fót, Hegyalja u. 55.
Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 159648
Adószám:14409543-2-13 (EU asz.: HU14409543)
Működési engedély száma: 2531/2013/B
Bankszámlaszám: 10103173-50988400-01004007