Organikus borok - Pizzolato
A bio boroknál EU-s ökológiai tanúsítvány biztosítja, hogy a termék biogazdálkodási gyakorlattal és szigorú előírások betartásával készült. A legfontosabb követelmények közé tartozik az ökológiailag termesztett szőlő használata, a szintetikus vegyszerek korlátozása és a szulfitszint maximalizálása. A minősített biobornak kerülnie kell GMO-kat, és meg kell felelnie a különleges borkészítési eljárásoknak, amelyek megőrzik a termék szerves épségét.
1981-ben születik a Pizzolato Settimo & Gino birtok, és 1991-re már organikus minősítéssel rendelkezik. A cég a küldetését szőlőtőkéhez hasonlítja, melynek szilárd gyökerei a terület tiszteletét, felértékelődését tükrözik, törzse a természettel együtt dolgozó biomódszert képviseli, kiágazó levelei bizalmi kapcsolatokat jelentenek vásárlókkal, és a fürt, a jövő, valamint a bor- és biotermékek kultúrája felé irányuló innovatív fejlődés gyümölcsei.
"A természet nem siet, mégis minden megtörténik"