Leírás
Vino Nocera Rosso Mastronicola - száraz vörösbor
A szőlőt ellenőrzött hőmérsékleten, 12 ° C-on az első 24 óra alatt áztatják.Ezután a hőmérsékletet hagyják lassan felmelegedni, amíg el nem éri a 28 ° C-ot. Az áztatási idő változhat. Ezek után a szőlőt finoman sajtolják. Francia tölgyfahordókban 225 - 3000 hektoliter kapacitással, körülbelül 14 hónapig érlelik. A palackozást követően az üveget körülbelül hat hónapig ellenőrzött hőmérsékleten tartjuk forgalomba hozatal előtt.
Szín: Mély rubinvörös.
Az íze fekete áfonya gyümölcsjegyével nyílik meg, szeder, illetve földes jeggyel és a végén füstös utóízzel. Puha és selymes, hosszú ízélményt nyújtva a szájban.
Vörös húsételekhez, érlelt sajtokhoz ajánljuk.
Paraméterek
Régió | Szicília |
Évjárat | 2013 |
Szőlőfajta | 100% Nocera |
Alkoholtartalom | 14% |